Inhoud van de training | Investering | Locatie | Inschrijven

Investeren in cryptovaluta, maar hoe?

Steeds meer Nederlanders wagen de stap en gaan investeren in cryptovaluta. Aan menig lunchtafel hoor je gesprekken over de koers van de Ripple, de Ethereum en natuurlijk de Bitcoin. Inmiddels zijn er meer dan duizend coins waarin je kunt investeren, keuze genoeg dus. Maar weet jij op welk moment je moet instappen en welke coin toekomstbestendig is?

Tijdens de training investeren in cryptovaluta leren we je in één dag hoe je kunt investeren in verschillende cryptocurrencies. Hierbij staan we stil bij de bekende coins zoals de Bitcoin, Ethereum en Ripple. Maar we behandelen uiteraard ook de kansrijke nieuwkomers op de cryptocurrency markt. Aan het einde van de cursus weet jij hoe je kunt gaan investeren in verschillende cryptocurrency en ken je de waarde van deze coins in de reële economie.

Wat behandelen we tijdens de training?

We beginnen de training investeren in cryptovaluta met de basis en leggen je uit wat cryptovaluta precies is. Daarbij staan we eveneens stil bij de technologie achter de cryptocurrency: de blockchain. Naast de basisbegrippen laten we je ook zien met welke risico’s je rekening moet houden wanneer je besluit te investeren in cryptocurrency. Zo laten we je zien hoe je ervoor zorgt dat je geen makkelijk slachtoffer wordt voor hackers.

Na het theoretische deel leggen we de verbinding met de praktijk. Na het volgen van de training weet jij op welke sites je betrouwbare informatie kunt vinden en hoe je je cryptocurrency kunt gebruiken om producten te kopen. Maar we laten je natuurlijk ook zien welke coins op dit moment belangrijk zijn en hoe je hierin kunt handelen tegen de laagste kosten. Omdat onze trainers zelf veel ervaring hebben in het investeren in cryptovaluta kun je hen gedurende de training alles vragen. Ook zullen zij je aan de hand van praktijkvoorbeelden laten zien hoe je precies kunt investeren.

Aan het einde van de dag gaan we iets dieper in op de materie en leren we je hoe je mee kunt doen aan Initial Coin Offering (ICO). Kortom, we leren je alles om verantwoord te investeren in cryptovaluta. En als je wilt, maken we samen een account aan. Vanuit hier kun je echt aan de slag en ben jij een van de duizenden Nederlanders die investeert in cryptocurrencies.

Wat neem je mee naar huis?

Na het succesvol voltooien van de training ontvang je het certificaat investeren in cryptovaluta. Met dit certificaat in handen:

  • ken je de belangrijkste cryptocoins en de eigenschappen van deze munten.
  • kun je benoemen welke waarde cryptocurrencies hebben in de reële economie.
  • snap je hoe de blockchain ten grondslag ligt aan het investeren in cryptovaluta.
  • weet je wat Initial Coin Offering (ICO) is en hoe je hieraan meedoet.
  • weet je wat er nodig is om te starten met het investeren in cryptovaluta.

Welke voorkennis is nodig?

Voor deze eendaagse training is geen specifieke kennis of ervaring vereist. Iedereen met een interesse in cryptocurrency kan aansluiten bij deze training. Uiteraard ben je ook welkom wanneer je net de eerste stappen hebt gezet, maar nog niet precies weet hoe je het best verantwoord kunt handelen.

Voor welke branche is deze training?

De training investeren in cryptovaluta is niet gebonden aan een bepaalde branche of achtergrond. Wil je de eerste stappen zetten en gaan investeren in cryptocurrency? Dan ben je welkom op onze training.

Welke investering vragen wij?

Voor deze eendaagse training vragen wij een investering van 395 euro. Voor dit bedrag behandelen we uitgebreid de basis van de blockchain en krijg je thee, koffie en een uitgebreide lunch.

Locatie

Deze training vindt plaats bij IT Training Groep, Orteliuslaan 850 te Utrecht. Deze locatie heeft een groot P&R terrein tegenover het gebouw liggen en is dus het makkelijkst per auto te bereiken. Ook per openbaar vervoer is deze trainingslocatie goed bereikbaar.

Inschrijven

Bekijk hier alle data waarop de training plaatsvindt en schrijf je direct in.