Inhoud van de training | Investering | Locatie | Inschrijven

Blockchain Advanced: een verdieping op Blockchaintechnologie

Steeds meer organisaties onderzoeken welke mogelijkheden de blockchain heeft voor hun organisatie. Niet zo vreemd als je bedenkt dat je met de blockchain niet meer afhankelijk bent van één partij die jouw transacties begeleidt. Fraude is verleden tijd en met behulp van de blockchain heb je een integere en betrouwbare database zonder dat de onderlinge partijen elkaar kennen. Ben je nieuwsgierig hoe dit precies in zijn werk gaat en welke voordelen dit heeft voor jouw dagelijkse werk?

Wanneer je kiest voor de training blockchain advanced leer je in twee dagen alles over deze nieuwe technologie. De eerste dag gaan we in op de basisbegrippen van de blockchain en de tweede dag gaan we dieper in op de materie. Zo staan we uitgebreid stil bij de mogelijkheden van de blockchain voor jouw organisatie. De training wordt gegeven door trainers die hun sporen hebben verdiend in de blockchain-technologie. Zij zijn als geen ander in staat om de technologie met de praktijk te verbinden.

Wat behandelen we tijdens de training?

De eerste dag beginnen we met de basis van de blockchain. We vertellen je hoe de technologie werkt en welke begrippen onlosmakelijk verbonden zijn met de blockchain. Zo weet jij na de eerste dag precies wat we bedoelen als we het hebben over mining, encryptie en smart contracts. Natuurlijk staan we ook stil bij de toepassing van de blockchain in relatie tot cryptocurrency, zoals de Bitcoin, Ethereum en de Ripple.

Anders dan velen denken beperkt de blockchain zich allang niet meer tot cryptocurrencies. Zo kun je met de blockchain-technologie een huis verkopen zonder de tussenkomst van een notaris en betalingen doen zonder de tussenkomst van een bank. De tweede dag van de training staan we daarom ook uitgebreid stil bij de verschillende toepassingen van de blockchain. Zo behandelen we praktijkvoorbeelden in de zorg, onderwijs en overheid. Maar je gaat ook samen met de andere cursisten brainstormen over de mogelijkheden die er zijn binnen jouw eigen organisatie. In principe is de blockchain namelijk toepasbaar voor elke transactie die er gedaan wordt.

Tijdens de blockchain advanced training combineren we de technologie met de praktijk en geven we jou voldoende kennis om direct zelf aan de slag te kunnen gaan. Daarom eindigen we de tweede dag ook met het bouwen van een eigen blockchain in de cloud.

Wat neem je mee naar huis?

Na het succesvol voltooien van de blockchain advanced training ontvang je het blockchain advanced certificaat. Met dit certificaat in handen:

  • ken je de belangrijkste begrippen in relatie tot de blockchain.
  • kun je aantonen dat je de technologie achter de blockchain begrijpt en kunt toepassen.
  • weet je hoe de blockchain kan worden toegepast in verschillende branches.
  • ben je in staat een eigen blockchain te bouwen.
  • weet je te benoemen welke voordelen de blockchain heeft voor jouw organisatie.

Welke voorkennis is nodig?

De tweedaagse training blockchain advanced begint met de basisbeginselen van de blockchain. Daarom is het niet nodig specifieke kennis te hebben van de blockchain. Om de opgedane kennis direct te kunnen toepassen binnen jouw organisatie adviseren we wel dat je enig zicht hebt op de processen binnen jouw bedrijf.

Voor welke branche is deze training?

Voor deze training is het niet van belang in welke branche je werkzaam bent. De blockchain is toepasbaar binnen verschillende branches. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zorg, het onderwijs, de overheid of de industriële sector.

Blockchain advanced training

Welke investering vragen wij?

Voor deze tweedaagse training vragen wij een investering van 895 euro. Voor dit bedrag behandelen we uitgebreid de blockchain en de voordelen voor organisaties. Ook laten we zien hoe je een eigen blockchain bouwt. Tijdens de training serveren we koffie, thee en een uitgebreide lunch.

Locatie

Deze training vindt plaats bij IT Training Groep, Orteliuslaan 850 te Utrecht. Deze locatie heeft een groot P&R terrein tegenover het gebouw liggen en is dus het makkelijkst per auto te bereiken. Ook per openbaar vervoer is deze trainingslocatie goed bereikbaar.

Inschrijven

Bekijk hier alle data waarop de training plaatsvindt en schrijf je direct in.